Különleges esti mozizás exkluzív kísérőprogramokkal

By InfoPress szept 17, 2024 #Budapest #Corvin #film #mozi #program
Különleges esti mozizás exkluzív kísérőprogramokkalKülönleges esti mozizás exkluzív kísérőprogramokkal

Különleges esti mozizás exkluzív kísérőprogramokkal.

Különleges esti mozizás exkluzív kísérőprogramokkal

A mozizás során az országos bemutató előtt láthatják a nézők a Demi Moore főszereplésével készült, A szer című horrort, Hajdu Szabolcs Egy százalék indián című filmjét és a Lepattanó című vígjátékot a pénteki Corvin moziéjszakán, Budapesten.

A Corvin Mozi eseményén a filmek kora estétől másnap reggelig egyetlen karszalag megvásárlásával tekinthetők meg – tudatta a Budapest Film kedden.

A Corvin moziéjszakán Kovács Gellért Filmszerész „kihelyezett” filmklubjában az országos premier előtt lesz látható A szer című horrorfilm Demi Moore főszereplésével. Coralie Fargeat francia filmrendező alkotásában egy valaha híres nő (Demi Moore) a feketepiacon szerez magának drogot, amellyel ideiglenesen létrehozza önmaga fiatalabb változatát (Margaret Qualley), csak sokkal jobb kiadásban.

Szintén az országos bemutató előtt láthatja a közönség Hajdu Szabolcs párkapcsolati trilógiájának záró darabját, az Egy százalék indiánt.

Amely az identitás, az öröklött viselkedési minták és a modern nemi szerepek kérdéseivel foglalkozik.

A Lepattanó című film egy „érzelmes sportvígjáték”, amelyben Kálmán (Scherer Péter) véresen komoly sportágnak tekinti a gombfocizást, megszállottan készül csapatával az Európa-bajnokságra.

A Lepattanó egyik különlegessége, hogy szerepel benne Partrick Duffy is, aki Bobby Ewingot alakította a Dallas című amerikai televíziós sorozatban.

Műsoron lesz még az új Monte Cristo grófja-adaptáció.

A kultfilmek szekcióját erősíti a legjobb Star Wars-filmként emlegetett A Birodalom visszavág és hosszú idő óta a Corvin moziéjszakán lesz látható ismét a vásznon A John Malkovich-menet, valamint a Batman-sorozatból A sötét lovag.

Az esti mozizást kísérőprogramok is gazdagítják.

Lesz mozitörténeti séta két alkalommal, 17:00 és 19:00 órakor, a gyülekező a Corvin mozi előtti Pesti Srác szobornál lesz. A mozitechnikai bemutatón megismerhetik az érdeklődők a Corvin Mozi történelmét és a vetítések kulisszái mögé is betekinthetnek. A 14. Corvin Mozi Éjszakára a karszalagok a mozi pénztárában és weboldalán is kaphatók.

MTI

Facebook oldalunk: ITT>>>

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük