Az oldalon megjelenő cikkek, információk semmilyen esetben és soha nem helyettesíthetik a szakszerű /pl. orvosi/ ellátást, konzultációt, tanácsadást.

A honlapon olvasható információkért, illetve az azok felhasználásából eredő esetleges károkért és hátrányokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

A cikkek közzététele ilyen esetben az eredeti forrás megjelölésével, vagy az adott oldalra mutató hivatkozással történik.

A nem saját, tehát az átvett, forrásmegjelöléssel, vagy más oldalra mutató hivatkozással ellátott cikkek és ily módon közölt információk, tartalmak helyességéért nem vállalunk felelősséget, akkor sem, ha az olvasó az oldalunkon talált hivatkozáson keresztül jutott el és kattintott az érintett honlapra.

A cikkekhez, tartalmakhoz kapcsolódó véleményekért és hozzászólásokért a InfoPress felelősséget nem vállal, kizárólag az azt elhelyező személy viseli az abból adódó esetleges következményeket.

A InfoPress saját cikkeit, írásait, képeit, szövegeit a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében a szerző engedélye nélkül bármely más webhelyen, vagy nyomtatásban közzétenni, megjelentetni tilos! 

A saját gyártású tartalmak, képek, írások más portálon, blogban, honlapon, nyomtatott vagy online sajtóban való közzététele esetén forrásmegjelölés és a InfoPress.hu oldalra mutató hivatkozás szükséges!