Ha hajnali 3 és 5 között mindig felébredsz, fontos dologra figyelmeztet
Ha hajnali 3 és 5 között mindig felébredsz, fontos dologra figyelmeztet

Ha hajnali 3 és 5 között mindig felébredsz, fontos dologra figyelmeztet.

Előfordul többször is, hogy hajnali 3 és 5 között felébredsz? Ennek igen egyszerű okai is lehetnek, például lefekvés előtt nem ettél, vagy éppen túl sokat vacsoráztál, vagy nem ittál elég folyadékot aznap. De ha tudod, hogy ez nem lehet kiváltó ok és így a szervezetnek nincs oka felébredni, de mégis megtörténik, akkor bizony valami megzavarja. Ennek oka igen szokatlan.

Ha hajnali 3 és 5 között mindig felébredsz, fontos dologra figyelmeztet

A tested olyan üzenetet üzen neked, amiről nem is tudsz. Ha hajnali 3 és 5 között rendszeresen felébredsz, akkor azt jelenti, hogy aggódsz valami miatt, nagyobb teher van rajtad, amit szeretnél levenni a hátadról, de valójában nem tudod, hogyan.

Az ébredés a tüdőből érkező energia és a szomorúság érzése miatt következik be. Ebben az időszakban a tudat emelkedik, ami annak a jele, hogy valamilyen magasabb hatalom, valószínűleg a tudatalattid, megpróbál kommunikálni veled. A kínai orvoslás szerint a test és az elme közös üzenetet küld, hogy fel kell szabadítani a lelket a felgyülemlett teher alól.

Az első álom után azonnal felébredsz?

Rengeteg a stressz az életedben, és szorongásos tüneteid vannak. A meditáció, a pozitív gondolkodás, a relaxációs és nyújtó gyakorlatok segítenek a nyugodt alvásban és vissza tudsz majd aludni.

Rendszeresen 1 és 3 között ébredsz fel?

Valami lenyom érzelmileg. Meg kell bocsátanod valakinek, vagy valakinek meg kell bocsátania neked. A légzőgyakorlatok segítenek tovább aludni.

Ébredés 5 óra után, de napfelkelte előtt:

Az energia a bélből származik, és a test üzenetet küld neked, hogy fel kell oldanod a téged nyomasztó érzelmi állapotot.

https://infopress.hu/2024/02/18/meghoditotta-az-egesz-vilagot-a-kenheto-kremes-mez/

forrás: zena.blic.rs

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük