Így lesz szép, tartós és igazán tökéletes a rúzs
Így lesz szép, tartós és igazán tökéletes a rúzs

Így lesz szép, tartós és igazán tökéletes a rúzs. Rengeteg nő használja napi szinten a sminkelés részeként a rúzst és szintén rengetegen szeretnék, ha tartósabb hatást lehetne elérni és nem tűnne el percek, órák alatt a szép hatás.

Így lesz szép, tartós és igazán tökéletes a rúzs

A trükk, a megoldás egyszerű. Mint mindennél, ebben az esetben is az alap a legfontosabb. Az ajak megfelelő ápolásán múlik minden. A normál bőrszövetnél sokkal érzékenyebb ez a terület, itt nincs pigment és kevésbé ellenálló. Éppen ezért nagyon fontos a megfelelő ápolása.

Ha a csodaszép rúzs alatt az ajkak szárazak, repedezettek, akkor az összhatás sohasem lesz tökéletes, sőt!

A legfontosabb, hogy az elhalt hámsejteket kíméletesen eltávolítsuk, méghozzá radírozással. Használj ajakbalzsamot és fogkefét ehhez. Az ajakbalzsamot vastagon kend fel a szádra, majd egy tiszta, puhább, nedves fogkevéfel néhány percig körkörös masszírozással radírozd végig. Az ajkaidról így kíméletesen eltávolíthatóak az elhalt hámsejtek, ezáltal friss, üde, élettel teli lesz újra.

Mint minden bőrradírozás után, a száj esetében is szükséges a következő lépés, azaz a hidratálás.

Ezt egy minőségi ajakápolóval tudod elérni, vagy kókuszzsírral.

Ha ezeket a lépéseket hetente egyszer, maximum kétszer te is megteszed, akkor a rúzs jobban fog rajta mutatni és tökéletes, tartós lesz a hatása.

Emellett fontos kiemelni azt, hogy a rúzst minden alkalommal hidratált ajkakra tedd fel. Ha még tartósabb hatást szeretnél, akkor a hidratálás után, kis mennyiségben alapozót, porpúdert, szájkontúrt is használj ebben a sorrendben a szádra és a rúzs felvitele előtt a színt satírozd finoman az ajkaidra. Ezután jöhet, befejező lépésként a rúzs.

Szakemberek szerint a sérült bőrfelületen és az érzékeny bőrön ez az eljárás nem alkalmazható.

Facebook oldal: ITT>>>

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük