10 biztos jele annak, hogy a párod megcsal10 biztos jele annak, hogy a párod megcsal

10 biztos jele annak, hogy a párod megcsal. Akár be mered magadnak vallani, akár nem, a félrelépésnek bizony vannak jól látható, érzékelhető jelei, akkor is, ha nem akarsz vagy nem mersz róla tudomást venni, ha nem akarsz őszinte lenni magaddal. Ha homokba dugod a fejedet, attól még a probléma probléma marad. Figyelj az árulkodó jelzésekre, ha úgy érzed a párod, férjed megváltozott. Az új szokások mögött akár egy másik fél is állhat.

10 biztos jele annak, hogy a párod megcsal

10 biztos jele annak, hogy a párod megcsal:

A technika nyomot hagy

Az biztos, hogyha a párod hirtelen nagyon félteni, vagy rejtegetni kezdi a technikai eszközeit, azaz például a telefonját, tabletjét, akkor bizony az gyanúra ad okot. Ha nincs rejtegetni valója, akkor nem félne, ha rápillantasz, ugye? Ha azonban vannak titkos üzenetek és hívások a titkos fél irányába, akkor azt biztosan titkolni akarja.

Hirtelen munkamániássá válik a párod

Előfordulhat, hogy valóban akadnak fontos, határidős munkák, ami miatt kicsit többet van távol a párod, de az gyanús, ha hirtelen mindig túlórázik, sőt, akár hétvégén is bejár dolgozni vagy esetleg egyre sűrűbben jár el kötelezőnek beállított üzleti utakra vagy hivatalos vacsorára, munkaebédre. Elhamarkodott következtetéseket nem szabad levonni, itt a rendszerességen van a hangsúly és azon, ha korábban ilyenre nem is volt példa.

Csökken a vágy

A párod szexuális vágyának csökkenése aggodalomra adhat okot.  Azonban érdemes megjegyezni, hogy az intimitást számos tényező befolyásolhatja, beleértve a stresszt, az egészségügyi problémákat vagy a depressziót is. A vágy csökkenése tehát önmagában nem feltétlenül jelenti azt, hogy a párod hűtlen, de ha ezeket a változásokat a gyanús viselkedés egyéb formái is kísérik, ellenőrizni kell, hogy mi van a háttérben. Ha korábban a kémia nagyon működött köztetek, sűrűn voltak apró érintések, pajkos összenézések, flörtölgetések, intimitás, érzékiség és ezt mintha hirtelen elvágták volna, az sosem jó. Utána kell járni, mi miatt változtak meg a párod érzései.

A fontos dátumok elfelejtése

Korábban a fontos dátumokra mindig figyelt a párod. Itt nem a nagy ajándékokról van szó, hanem a gesztusról, a figyelemről, a törődésről. Arról, hogy figyel rád, fontos vagy neki, örömöt akar neked okozni. azaz akart. Eddig. Az olyan fontos dátumok elfelejtése, mint a születésnapod vagy a kapcsolatod/házasságotok évfordulója, nőnap, mindenképpen aggasztónak számít és annak jele lehet, hogy a párod eltávolodik tőled és lehet, hogy egy másik félre fókuszál inkább.

Kövesd a pénz útvonalát

Ha gyanús költségek jelennek meg a bankszámlakivonatokon, a telefonszámlán, esetleg találsz például furcsa éttermi, virág, ékszer számlákat, akkor a vészcsengő hangosan jelez. Vajon kire költi ezeket az összegeket? Rád nem, az biztos.

Kamu történetek

Hazugságok, következetlenségek sora. ez nem jelent jót. Ha kommunikálsz a pároddal, kérdezgeted és egyre jobban belezavarodik a sztoriba, akkor ott bizony hazugság áll a háttérben. Ha gyakran változtatja a történetet, a részleteket és ellentmondásokba ütközik a párod, akkor ott van valami a felszín alatt.

Állandó bocsánatkérések

Legyél óvatos, ha a párod hirtelen bocsánatot kér mindenért. Bármiért. Mindig. Ez azt jelezheti, hogy a partnerednek bűntudata van, szégyelli magát valami, vagy valaki miatt.

Túl figyelmes lett hirtelen

Szokatlanul figyelmessé vált hirtelen a párod? Ajándékokkal, bókokkal áraszt el szüntelenül? Ha mindenféle ok nélkül halmoz el minden jóval, ez mindenképpen gyanús lehet akkor, ha korábban nem volt ilyen. Ez a viselkedés szintén a bűntudat csillapítására alkalmazza vagy szimplán figyelemelterelésről van szó, hogy az esetleges kétségeidet eloszlassa.

Már nem figyel rád

A másik véglet az, amikor már nem figyel rád, nem bókol, nem dicsér, szinte észre sem vesz téged. Korábban mindig szépnek látott téged és ezt nem győzte hangsúlyozni és minden úgy volt jó rajtad, ahogy van. Most pedig vagy nem vesz észre semmit, nem bókol, vagy éppen ellenkezőleg, inkább kritizál és semmi sem tetszik neki. Azt érezheted, mintha folyton összehasonlítgatna mással, az bajt jelenthet.

Hol a gyűrű?

A jegygyűrű az összetartozásotok jele. soha nem vette le. Eddig. Mostanában azonban feltűnt, hogy gyakran tekergeti, mintha zavarná, sőt volt olyan is, hogy nem volt rajta, mikor hazajött. Amikor rákérdeztél, akkor meg csak hebegett-habogott, hogy zavarta, túl nagy vagy túl kicsi, emiatt levette, nehogy elhagyja, akkor legyél résen, mert előfordulhat, hogy egy másik fél miatt rejtegette a gyűrűjét.

Miklós Edit

Forrás. najzena.alo.rs

Facebook oldal: ITT>>>

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük