Te hogyan alszol el? Ez mindent elárul rólad

By InfoPress márc 25, 2024

Te hogyan alszol el? Ez mindent elárul rólad. Az alvási, fekvési helyzeted az ágyon sokat elárul a személyiségről, a szokásokról, akár aggodalmakról is. Testbeszéd
mindig létezik, még akkor is, amikor alszunk.

Te hogyan alszol el? Ez mindent elárul rólad


1. ”Könyörgő” fekvési helyzetben alszol?

Ez az elalvási testhelyzet azt jelzi összetettebb a személyiség. Bár barátságos és nyitott, hajlamos kicsit cinikus és gyanakvó lenni másokkal szemben. Ha eldönt valamit, akkor már semmitől sem fogja meggondolni magát.


2. Magzati helyzet:


Ez a leggyakoribb elalvási testhelyzet. Az „összegömbölyödés” összefügg az érzékenységgel és intenzívebb kapcsolatokra való hajlamra utal. A személy félénknek tűnhet, amikor találkozik valakivel, de aztán ellazul és nagyon szívélyessé válik. Gyakran attól tart, hogy érzelmileg megsérül.


3. Szabadesés


Azért hívják így, mert úgy tűnik, az emberek most estek le az égből. Nagyon intenzív emberek, extrovertáltak, merészek, a felszín alatt azonban nagyon érzékenyek. Szeretik a szabadságot, nem szeretik, ha sürgetik őket, ez bármilyen területen igaz, szerelemben, karrierben, családban egyaránt.


4. Tengericsillag


Ezek az emberek meghallgatják mások problémáit, nagyon jó barátok, mindig hajlandók segíteni másokon, de legtöbbször inkább ők állnak a figyelem középpontjában, bárhol is legyenek.


5. Katona


Ezek az emberek visszafogottak, csendesek, nem beszélnek sokat magukról másoknak. Nem szeretnek társaságba járni. Stresszmentes életre törekednek. Nagyon magas célokat tűznek maguk elé. Hűségesek és védik családjukat, szeretteiket.


6. Fatörzs


Ezek az emberek visszafogottak és
egyszerűek. Ugyanakkor társaságkedvelők, a legtöbb emberrel kijönnek, jól érzik magukat, amikor egy csoporthoz tartoznak, megbíznak másokban, de kicsit naivak.

Facebook oldalunk: ITT>>>

Forrás/kép: awarenesses.club

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük