10 + 1 biztos jele annak, hogy a párod nem szeret már téged10 + 1 biztos jele annak, hogy a párod nem szeret már téged

Mindenki, vagy legalábbis sokan bíznak és remélnek az örök szerelemben. Az olyan kapcsolatban, ami mindig sziklaerősen kitart, akkor is, ha akadály gördül az utatokba. Az olyan társban, aki nem hagy el senki kedvéért sem, aki mindig veled lesz. De sajnos akadnak olyan szituációk, amikor a kapcsolatba vetett hit meginog és minden, amiben eddig hittünk kártyavárként omol össze.

Van az a helyzet, amikor érzed baj van, de mégsem vagy biztos és igyekszel nagyon figyelni a jelekre, gesztusokra és bizony a cselekedetekre is.

Fájdalmas érzés, amikor ráébredünk arra, hogy akivel már régóta kapcsolatban vagy házasságban élünk, már nem szeret minket. Vannak olyan jelek, amelyek azt mutatják, hogy a párod már nem szeret téged annyira, mint előtte.

10 + 1 biztos jele annak, hogy a párod nem szeret már téged

10 + 1 biztos jele annak, hogy a párod nem szeret már téged.

Már nem vagy fontos.

Nem ölel meg spontán. Nem beszél veled apróságokról, nem hív fel, hogy hogy vagy, mi van veled, milyen napod van a munkanap közepén. Nem keresi olyan sűrűn a társaságodat, mint korábban. Régebben azt érezted, mintha mindig az eszében lennél.

Nem szeret már úgy, ha nem számíthatsz a segítségére. 

Amikor úgy kell vigyázni rá, úgy kell gondoskodnod róla, mintha egy ötéves gyerek lenne, nem egy párkapcsolatban/házasságban élő felnőtt férfi.

Ha kigúnyol, akkor biztosan baj van.

 Amikor nem vesz észre téged, az erőfeszítésedet, a munkádat. Amikor azt mondja neked, hogy túl sokat eszel, vagy nem tudja megenni az ételedet, mert most érdekes nem szereti, pedig korábban imádta. Ami régebben örömöt okozott neki, most csak bosszantja és ezt szóvá is teszi, biztosan rosszat jelent.

Folyton beleavatkozik abba, amit csinálsz.

Szerinte az a jobb, amit ő csinál és ennek hangot is ad. Nem ismeri el azt, amit teszel, csinálsz, dolgozol. Ha azt mondja, hogy hülyeségeket beszélsz vagy azt hallgatod mindig tőle, hogy rosszul gondolod, el kell gondolkodnod, hogy valami megváltozott.

Nem szeret, amikor azt mondja: a te hibád. 

Nem szeret téged, ha nem helyesel semmit, amit teszel vagy mondasz. Régebben partnered volt mindenben, de most csak elégedetlenkedik.

Kritizálja a külsődet.

Korábban mindent imádott benned. Reggel álmosan, kócosan, de sminkelve és smink nélkül is ragyogott, ha rád nézett és nem győzte hangsúlyozni milyen szép vagy. Ha mostanában sűrűn hallod, azt hogy ez vagy az nem áll jól rajtad, vagy nem előnyös az adott ruha, vagy túl soványnak tart, esetleg túl kövérnek, akkor baj van. Ha a frizurádba, sminkedbe köt bele, akkor is. Ha eddig úgy tetszettél neki ahogy vagy és most már nem, akkor ez az eltávolodást jelentheti.

Emlegeti az exeit.

A múlt az múlt, minden maradjon is ott. Ha el kezd összehasonlítgatni az exeivel, vagy folyton azt hallod, hogy bezzeg az XY ebben, abban milyen jó volt, vagy mesélget a régi kapcsolatáról, emlékekről, akkor ez bizony vészcsengő. Mert nosztalgiázik, visszavágyik, nem a jelenre koncentrál és nem rád.

Hirtelen túl sokat lóg a haverokkal.

Inkább tölti házon kívül, másokkal a szabadidejét, mint veled, az sosem jelent jót. Persze nem arról van szó, hogy a párkapcsolat egy börtön és csak veled kell lennie mindig. NEM! De ha eddig voltak közös programjaitok és jól éreztétek magatokat egymás társaságában, most pedig inkább menekül otthonról, tőled, az nem jelent jót. Ahogy az sem, hogy lemondja a leszervezett közös programotokat, méghozzá rendszeresen. Az őszinteség tőle jobb lenne, mint a bizonytalanság. Nem?

Már nem mondja, nem mutatja ki, hogy szeret.

Régebben nem félt kimutatni és kimondani azt, hogy szeret téged. Ha a szeretlek szó egyre kevesebbszer hangzik el tőle vagy akár el is tűnt teljesen, akkor azt jelentheti, hogy már nem szeret. Főleg, ha a tettei is erre utalnak. Nincsenek apró érintések, kedves gesztusok, pajkos összenézések, flört köztetek, akkor lehet, hogy a részéről már nincs meg az a bizonyos szikra.

Már nem kívánlak.

Ha már nem ég a tűz a részéről és az összebújásaitok egyre ritkábbak, sőt nagyon ritkák, vagy egyáltalán nincs már, akkor az biztosan rosszat jelent. Ha pedig végre megtörténik, akkor is csak azt érzed, hogy kötelességből teszi, az a szerelem, a vonzalom elmúlását jelentheti. A kémia nagyon fontos. Nem jó, ha már nincs.

Nincs tervezgetés.

Izgatottan tervezgettétek mindig is a közös jövőt. mit akartok közösen elérni, mit kell addig megtenni, mik a közös álmaitok, céljaitok. Imádtatok ezekről beszélgetni. Ha viszont egy ideje azt mondja kár erről beszélni, és csak terel, akkor nem biztos, hogy a közös jövő még mindig ott lebeg a párod szeme előtt.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük