A gyógynövények mágikus ereje rejlik ebben a teábanA gyógynövények mágikus ereje rejlik ebben a teában

Szeretnél egészséges maradni, fenntartani az örök ifjúságot, több boldogságra és elégedettségre vágy? Íme egy egyszerű ötlet, egy óriási segítség. Így készítsd el az örök ifjúság és a boldogság teáját – Ha ezt iszod, megváltozik az életed. Rengeteg lehetőség, erő rejlik ebben a teában. Mágikus ereje van. Különleges recept.

A gyógynövények mágikus ereje rejlik ebben a teában

Ennek a teának a receptje alapvetően a gyógynövények mágikus tulajdonságait használja fel, de az egészségmegőrző tulajdonságaik is meglehetősen rendkívüliek, beleértve például az immunrendszer javulását, a koleszterinszint csökkentését, a rákos megbetegedések elleni védelmet, a vércukorszint szabályozását, az asztma és egyéb légzési rendellenességek enyhítését. Szóval  ez egy nagyon egészséges tea is egyben.

DE: Mint mindig, ha egészségügyi problémád van, vagy gyógyszert szedsz, mindig kérd ki egészségügyi szakember véleményét és tanácsát, mielőtt bármilyen gyógynövényt kezdenél használni.

Lássuk tehát, hogy mi lesz szükségünk, mi minden rejlik majd ebben a teában:

Perilla
Galagonya bogyó (Hawthorn bogyók, azaz Crateagus Oxycanthus)
Lime (lehetőleg a levél, deha nincs jó a lime leve is)
Víz

Így készítsd el az örök ifjúság és a boldogság teáját.

Önts két és fél csésze vizet egy edénybe.

Adj hozzá egy tucat galagonya bogyót és forrald fel.

Ezután adjunk hozzá 12 perilla levelet és 6 lime levelet. Ha nem ennyit szeretnél, akkor tartsd a 2: 1 arányt. Hagyd, 2-3 percig forrni.

Szűrd le, és ha szeretnéd, adj hozzá egy kis mézet. A méznek is sok mágikus és egészségügyi előnye van.

Kész, ihatod is. A folyadéknak vörös színűnek kell lennie.

A teában felhasznált gyógynövények mágikus tulajdonságai:

A Perilla örök örömöt hoz létre.

Az ókori görögök és rómaiak úgy vélték, a lime örök fiatalsággal ruházza fel azt, aki fogyasztja rendszeresen.

A galagonya újjáéleszti az embert.

A Hawthorn (galagonya) egy szent fa, ezért legyél nagyon tiszteletteljes és óvatos, amikor vele dolgozol. Úgy vélik, hogy a tüskék védik a növényt. Tehát tartsd tiszteletben őket, ha kölcsönhatásba lépsz a fával, például amikor gyűjtöd a virágait, bogyóit vagy ágait. Ne vágd le a virágzó ágát és soha ne hozz ilyen dolgot a házába. Ez egész sornyi szerencsétlenséget hoz rád és szeretteidre, sőt akár a fa szellemének bosszúja is lehet egy családtag halála.

 

Tipp:

Keverd a teát az óramutató járásával megegyező irányba, ezáltal energiával, szépséggel és gyógyító tulajdonságokkal gazdagítod magad, mikor megiszod.

Amikor az óramutató járásával ellentétes irányba kavarod a teát, és így iszod meg, akkor csökkented a szorongást, eloszlatod negatív energiákat.

Facebook oldalunk: ITT>>>

forrás: adme

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük